Logo

Hieronta sopii lähes kaikille, ikään tai liikunnallisuuteen katsomatta. Hierontaan tultaessa kartoitamme yhdessä tilanteesi ja suunnittelemme hoidon sen mukaan. Tutkimalla, suunnittelemalla sekä seuraamalla, saamme hoidosta tehokkaampaa.

Hieronta tutkitusti vilkastuttaa veren- ja nesteenkiertoa. Hieronta koetaan usein fyysisesti ja psyykkisesti rentouttavana, sekä kipua lievittävä. Lihaskireys heikentää lihaskudoksen ja hermon aineenvaihduntaa ja pitkittyneenä tilanteena lihaskireyttä ei välttämättä enää tiedosta.

Vaivat kuten päänsärky, raajojen puutumiset ja toimintakyvyn heikkeneminen voivat olla seurauksia lihaskireyksistä. Hieronnalla saadaan monesti positiivisia tuloksia tällaisiin vaivoihin, mutta se toimii myös ennaltaehkäisevästi.
Anatomia
Hieronta tuli itselleni tutuksi jo 13-vuotiaana, kun kärsin pitkään jatkuneista selkäkivuista sekä päänsäryistä. Sain tuolloin vaivoihini apua paikalliselta hierojalta. Tämän jälkeen hierojalla on tullut käytyä säännöllisesti oman toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Työssäni pyrin luomaan hoitotapahtumasta mielekkään ja rentouttavan tavan antaa hetki aikaa itselleen.